Şehit torunları Avustralya’da buluşuyor
Şehit torunları Avustralya’da buluşuyor
Proje liderliklerini Av. Ayşe Doğan ve Mersin Üniversitesi Mut Meslek Yüksek Okulu Müdürü Koray Gidirişlioğlu’nun yaptığı şehit torunları buluşmasında bu kez Avustralya’ya gidiliyor.
Sesimiz Haber Merkezi
Geçen yıl Çanakkale’de bir araya gelen Türk ve Anzak şehit torunları bu yıl da Avustralya’da bir araya gelecekler.
"Çanakkale Savaşlarının 110. yıldönümünde Mersinli Çanakkale Şehidi Torunları Avustralya'da Anzak Torunları ile Buluşuyor" adlı bir proje ile Türk ve Anzak şehit torunları Avustralya’da buluşacaklar.
Proje kapsamında 4’ü Mersinli Çanakkale Şehidi Torunu 2’si Mersin Üniversitesi Öğretim Görevlisi olmak üzere toplamda 6 kişiden oluşan proje ekibi, Anzak Torunları ile 21-28 Nisan 2025 tarihleri arasında Avustralya'nın Sydney kentinde bir araya gelecekler.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.