Zafer Partisi adayı, “Gidecekler!”

Sesimiz Haber Merkezi

Zafer Partisi’nin Mersin 6. Sıra milletvekili adayı Silifkeli Mustafa Yazar, gazetemizi ziyaret etti ve yapılacak çalışmalarla ilgili olarak bilgi verdi.

1990 yılında Silifke Gülümpaşalı Köyünde dünyaya gelen Mustafa Yazar, lisans eğitimini Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde tamamladı. Halen Silifke Zeyneli Hacı Sanayi Sitesinde Aile Şirketi olan İkizler Oto Yedek Parça işyerinde çalışmasını sürdürmekte, evli ve bir erkek çocuk babasıdır.

Zafer Partisi olarak, bilimin ışığında birlik ve beraberlik içerisinde bir yaşam vadettiklerini dile getiren genç Milletvekili adayı Mustafa Yazar, “Ana sloganımız belli: Bilim, Birlik ve Barış. Bu slogan doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Partimizin iktidarında; 13 milyon sığınmacı ve kaçak, liyakatsiz yöneticiler, milletin yüz milyarlarca dolarını çalan çeteler, terör örgütü mensupları, doğamızı zehirleyen madenci şirketler ülkemizde asla barınamayacaklar. Kesinlikle gidecekler” diyerek, Partisinin yapacakları hakkında kısa bilgi verdi.