Yılmaz, “Birlik olmalıyız”

Silifke/Sesimiz

Ülke genelinde hızlı bir şekilde yapılanmasını sürdüren Deva Partisi, Silifke’de de yapılandı ve İlçe teşkilatını kurarak, faaliyetlerine başladı.

Metin Yılmaz’ın ilçe başkanlığını yaptığı Deva Partisi, parti yönetimi ile birlikte gazetecileri ziyaret ederek, Çalışan Gazetecilerin gününü kutladılar.

Gazetemizi de ziyaret eden Deva partisi Silifke ilçe yönetimi, pandemi nedeni ile yönetimin bir kısmı ile ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, kurallara uymanın sağlık açısından önemli olduğunu dile getirdiler.

İlçe Başkanı Metin Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlamasının ardından, iktidarın insanlar arasındaki ayrıştırıcılığına dikkat çekerek, “Gün ayrılık günü değil, birlik günüdür. Bu ayrıştırmayı yapanlar, yakın gelecekte kendileri ayrışacaklar. Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır. Dünyada kazan kaynarken, ülkemizde birlikteliği sağladığımız takdirde, geleceğe güvenle bakabiliriz. Bu birliği sağlamalıyız ki dosta güven, düşmana korku salabilelim. Deva Partisi birleştirmek için var ve halkımızın teveccühü ile de ilk genel seçimlerde iktidara gelecektir” diyerek, ülkenin geleceği için birlik, dedi.