SURİYELİLERE DİKKAT! TEHLİKELİ ÇANLAR ÇALIYOR!!!

Sesimiz Haber Merkezi

 

Geçen hafta Cumartesi günü yani 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatının yıldönümünde Suriyeliler, İncekum sahillerinde terör estirdi.

Her işlerini ücretsiz görmeye alışkın Suriyeliler, İncekum’da faaliyetini sürdüren Begonvil otel önündeki ücretli duşu kullandılar. Otel çalışanları para isteyince olanlar oldu. O bölgede bulunan yüz civarında Suriyeli, erkek-kadın otele ve otele ait restorana saldırdılar. Çalışanları darp ederken, olay yerinden kaçmaya çalışanların araçlarının önünü kestiler, araçları yumrukladılar.

Daha da ileri giden Suriyeliler, çalışanları yaraladılar. Olay yerine çok sayıda jandarma gelirken, 3 ambulansla yaralılar hastaneye kaldırıldılar.

Jandarmanın o kadar Suriyeli karşısında bir şey yapamaması ise çevrede bulunan insanları derinden etkiledi.

Sonuç mu? Suriyelilerin yaptıkları yanına kar kaldı gibi..!

Buyrun videoda her şey apaçık ortada... Kim misafir, kim ev sahibi!?

Dip Not: Müslüman diyor bağrımıza basıyoruz ama ilk kazığı nedense bu insanlardan yiyoruz.

On yıldır Suriyeliler bu Anadolu topraklarında bizlerden çok daha önemli durumdalar. Buna rağmen ülke genelinde zaman zaman yaptıkları arsızca davranışlar Türk insanının sabrını zorluyor. Elbette içlerinde Türkmen kardeşlerimiz de var ancak, kurunun yanında yaşın da yanmaması için çok dikkatli olunmalıdır.

Devletimiz güçlüdür diyoruz, bundan da asla şüphemiz yok ancak Suriyelilerin Türk vatandaşlarından daha çok itibar görmesi ise Türk insanını yaralıyor.

Devlet büyüklerimizin bu konuda hassasiyet göstermeleri ve misafirlerin misafirliklerine bir son verilerek, ülkelerine gönderilmeleri; olası bir iç savaşın önüne geçilmesi konusunda önemli bir karar olacaktır. (S.C)