SMK’nın acı günü…

Sesimiz Haber Merkezi

2022 yılının Temmuz ayında Taşucu Kum Mahallesi kavşağında meydana gelen kazada bir otomobil tarafından motosiklete vurulması ile kaza meydana gelmiş, kazada Mert Muzaffer Barut ağır şekilde yaralanmıştı.

2 ay gibi bir süre Mersin’de yoğun bakımda kalan ardından iyileşme sürecinde Taşucu’nda oturan baba evine çıkarılan, kısa süre sonra bu kez Silifke devlet Hastanesine yatırılan burada yapılan tedavilere yanıt veren ve iyileşme sürecine giren Mert Muzaffer Barut, yeniden eve çıkarıldı.

Bekar olan Mert Barut Taşucu’nda baba evinde konuşmaya ve yemek yemeye başladı ancak dün (17 Nisan) Taşucu’ndaki baba evinde fenalaştı ve ambulansın gelmemesi üzerine kendi imkanları ile Silifke Devlet hastanesine kaldırıldı. Doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç motosikletçi yaşamını yitirdi.

İş insanı, sigortacı olarak yıllardır insanlara hizmet veren Hasan Barut'un oğlu olan Mert Muzaffer Barut bugün (18 Nisan) saat 15.00'te Gülümpaşalı mezarlığına defnedilecek.

SMK Derneği Başkanı Mustafa Alptürk, büyük ve tarifi güç bir üzüntü içerisinde olduklarını belirterek, genç arkadaşlarına Allah’tan rahmet diledi ve ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı temennisinde bulundu.

www.silifkesesimiz.com Merhum Mert Muzaffer Barut’a Yüce Allah’tan rahmet, ailesine, akrabalarına, motosiklet camiasına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diler.