SİLİFKE YOĞURDU VE ÇİLEĞİ YÖREX'DE...

Sesimiz Haber Merkezi

Bu yıl Antalya’da 9 Ekim’de açılan ve 13 Ekim’e kadar açık kalacak.

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Organizasyonunda Antalya YÖREX’te stant açtı. Yoğun ilgi gören Silifke standında yoğurt ve çilek tanıtımı yapıldı.

YÖREX-Yöresel Ürünler Fuarına katılım ve tanıtımla ilgili olarak bilgi veren Silifke TSO Başkanı Nurettin Kaynar, “MTSO’nun organizasyonunda açmış olduğumuz stant da, Silifke’mizin Avrupa Birliği Komisyonunda tescil aşamasında olan “Silifke Yoğurdu” sergilendi.

Katılımcılar tarafından ilgi gören standımız da Silifke Yoğurdu ve Silifke Çileği ikram edildi.

Coğrafi işaretli Silifke Yoğurdu üretimi yapan üyemiz “Olba Süt” üretimini yaptığı yoğurdu katılımcılara tanıttı. Oldukça ilgi gören standımızı ziyaret edenler arasında TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Dışişleri eski bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yer aldı” diyerek, fuarın ilk iki gün oldukça verimli geçtiğini sözlerine ekledi.

Sizin oraların nesi meşhur sloganı ile açılan YÖREX-Yöresel Ürünler Fuarı, 13 Ekim’e kadar açık kalacak. Ülke genelinde yöresel ürünlerin tanıtımına katkı sağlamayı amaçlayan Yörex, birçok yerel ürünün tanınmasına olanak sağlıyor.