Silifke Ovasında köpek saldırıları çoğaldı!..

Sesimiz Haber Merkezi

Limon bahçesinde çalışırken aniden dört köpek tarafından saldırıya uğrayan ve bahçe de bulunan motopomp odasına sığınan Bekir Kavak, mahsur kaldığı yerden jandarma, muhtarlık ve çevredeki insanlar tarafından kurtarılabildi.

Videoyu buradan izleyebilirsiniz: https://youtube.com/shorts/BZ7ZBEvr19Y?si=0yUfPZd2v1v3_uCx

4 ziri yapılı çoban köpeğinin saldırısına uğrayan ve çok korktuğu gözlenen Bekir Kavak, saldırı ile ilgili olarak şu bilgileri paylaştı:

“Sabahın erken saatlerinde bahçemize çalışırken, aniden dört köpek tarafından saldırıya uğradım. Mahsur kaldım. Telefonla uzun müddet ulaşabildiğim kişilerden ve birimlerden yardım istedim. Gelen yardım ile ancak kurtulabildim. Köpeklerin kime ait olduğunu bilemiyorum ancak köpeklerin insanlar için tehlike olduğu kesin. Kaldı ki ovada bahçe gibi yardım gelmesinin kısıtlı olduğu arazilerde, dört köpekle saatlerce karşı karşıya kalınması ve mahsur kalmak, beni şok etti. Uzun süre kendime gelemedim. Konuyu yetkili birimlere ilettik. Umarım bir çözüm yolu bulunur” dedi.

Sökün Mahallesi Muhtarı Aydın Avcı ile iletişime geçtiklerini de dile getiren Bekir Kavak, muhtarlıktan çözüm odaklı yardım istediğini belirterek, “Muhtar, daha öncede aynı şikayeti başka bir bahçe çalışanından aldığını ifade etti ve konunun takipçisi olduğunu, hatta önceki saldırı ihbarına silahı ile geldiğini de dile getirerek, konunun ciddiyetini ortaya koyduğu” dedi.

Bu tür köpek saldırılarının insanın canına kast olabileceğini dile getiren Kavak, bu saldırının acil olarak Silifke Kaymakamlığı, Jandarma ve Belediye birimlerine yazılı olarak iletildiğini de ifade etti.