IŞIKLI’DA ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI…

Sesimiz Haber Merkezi

Çift taraflı zincirleme kazada iki ölü, 35 yaralı var.

 

Silifke’nin Işık Mahallesinde 29 Haziran 2024 (bugün) saat 07.30 sıralarında meydana gelen kaza sonrası zincirleme kazaları da beraberinde getirdi.

İ.K. (1959) isimli şahsın sevk ve idaresindeki otobüs ile D-400 karayolu Antalya istikametinden Mersin istikametine seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu (uyukladığı yönünde iddialar var) refüje çarparak karşı şeride geçmesi sonucu Mersin istikametinden Antalya istikametine seyir halinde olan  Y.D.(1998) (Akkuyu NGS Tabur K. Görevli Uzm.Çvş) isimli şahsın kullanmış olduğu   araca ve H.Y. (E-1971) isimli şahsın kullanmış olduğu otobüse vurması sonucu Çift Taraflı Zincirleme  Ölümlü ve Yaralanmalı Trafik Kazası meydana geldi.

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edilirken, jandarma ve polis trafik ekipleri kaza yerinde geniş önlemler aldılar.

Kazada  B.G.(1990) (Akkuyu NGS Tabur K. Görevli Uzm.Çvş) ve Ismaılova NCMANNOBA (K-1986) isimli şahıslar kaza yerinde hayatlarını kaybettiler.

Kazada yaralanan 35 kişi Silifke’de hastanelerde tedavi altına alınırken, iki yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaralılardan 23’ünün Silifke Devlet Hastanesinde, 12’sinin ise Olbamed Hastanesinde tedavilerine devam edildiği öğrenildi.

Öte yandan ise olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, araçlarda sıkışan yaralıları kurtarmak için büyüm bir mücadele örneği verirken, olay yerine gelen insanlar ise görevlilere zor anlar yaşattılar.

www.silifkesesimiz.com olarak kazada hayatını kaybeden uzman çavuş ile Rus vatandaşına Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz.