CHP’de ilçe başkan adayları kendini göstermeye başladı

Sesimiz Haber Merkezi

Yaklaşık bir ay önce CHP Yönetiminden 12 yönetim kurulu üyesinin aynı anda istifa etmesi ile birlikte düşen CHP İlçe Başkan ve yönetiminin yerine atanan Kayyum, 15 Eylül Pazar günü seçim kararı almış ve üyelere duyurusunu gerçekleştirmişti.

CHP’de şimdi herkes 15 Eylül Pazar gününe odaklanmış durumda. Kimlerin aday olacağı, çıkan adayları kimlerin destekleyeceği ciddi şekilde merak edilirken, CHP kulislerinde ise, eski ilçe başkanı Zarif Korkmaz’ın nabız yokladığı, yaptığı yoklamaların ardından gün içinde veya yarın aday olup olmadığına karar vereceği konuşuluyor.

Korkmaz’ın Başkan Turgut’tan destek almış olması halinde şu ana kadar adaylığını açıklaması gerektiği yönünde de kulislerde konuşmalar yapılırken, ilk adaylığını açıklayan Gökhan Arslan’ın, genç ve dinamik yapısı ile başarılı olup olmayacağı da merak edilenler arasında yer alıyor.

15 Eylül Pazar günü CHP’de kartlar yeniden karılacak ve bu güne kadar CHP İlçe Başkanlığına aday olan isimleri de bu satırlardan aktarmaya devam edeceğiz.