TCSG-305 BOTU ZAFER BAYRAMINDA DA HALKA AÇILDI

Sesimiz Haber Merkezi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramından başlayarak, tüm resmi bayramlarda halkın gezmesine açılan TCSG-305 Sahil Güvenlik botu, 30 Ağustos Zafer Bayramında da bir kez daha halkın ziyaretine açıldı.

ZİYARETÇİLERİ BİLGİLENDİRDİLER

7’den 77’ye herkesin rağbet gösterdiği TCSG-305 botu ziyaretinde, bot komutanı SG. Yüzbaşı Batu Şengül başta olmak üzere, tüm askeri personel, ziyaretçilerle yakından ilgilenerek, bot hakkında bilgilendirme yaptılar.

 Özellikle çocukların büyük rağbet gösterdiği ve görevli askerlerden bilgi aldığı, merak ettiklerini sordukları gözlendi.

TCSG-305 botu komutanı SG. Yüzbaşı Batu Şengül, diğer subay ve astsubayların yanı sıra diğer görevli personeller, geziye ilgi gösteren ve meraklı bakışlarla sorular soran çocuklara, gençlere diğer ziyaretçilere bilgiler verdiler.

TEŞEKKÜR

TCSG-305 botunu ziyarete gelen 7’den 77’ye herkes, geziden ve bot görevlilerinin yakın ilgisinden oldukça memnun kalırken, bot görevlilerinin yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaretçiler, “Öncelikle bot komutanımız SG. Yüzbaşı Batu Şengül başta olmak üzere, görevli tüm personele teşekkür ederiz. Bot hakkında kapsamlı bilgiler verdiler. Askeri gizlilik derecesi hariç, botun yakından tanımamızı sağladılar. Böylesine değerli personeller ve kapsamlı ekipmanlarla denizlere açılan tüm askerlerimize kolaylıklar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Bu imkanı bizlere sağlayan yetkililere ve açıklama yapan bot komutanlığı ve görevlilerine en içten duygularımızla teşekkür ediyoruz” diyerek, memnuniyetlerini dile getirdiler.