BİR DUAYENİ DAHA KAYBETTİK…

Sesimiz Haber Merkezi

Bazen haber yazmak insana zor gelir, ne yazacağını bilemezsiniz. Çok iyi tanımanıza rağmen, bir kişi hakkında yazı yazmak, hele vefatının ardından yazmak o kadar zor ki…

Yıllardır tanıdığınız, dayı diye saygı gösterdiğini, değer verdiğiniz bir insanın kaybı için gerçekten bir şeyler karalamak oldukça zor.

Yüksel Belenli, Kardeşi Kara (Gürsel) ile Silifke’de petrol istasyonları işleten, Silifke’nin önemli iş insanları arasında olan insanlardı. Ayrıca Yüksel Belenli bir dönem Silifke siyasetine de damga vuran insanlar arasında yer almış, ANAVATAN Partisi döneminde İlçe Yönetiminde yer almış, başkan yardımcılığında bulunarak, bu alanda Silifke’ye hizmet eden insanlar arasında yer almış, birçok insana abilik, babalık yapmıştı.

Uzun süredir hasta olan Yüksel Belenli, bu sabah hayata gözlerini yumdu ve sevenlerine büyük bir acı yaşattı.

Sevenlerinin gözyaşları arasında ve oldukça kalabalık bir katılım ile bugün (9 Ağustos Cuma günü) Silifke Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

www.silifkesesimiz.com olarak merhum Yüksel BELENLİ’YE Yüce Allah’tan rahmet kederli ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz. Cenab-ı Allah mekanını Cennet eylesin inşallah.