Yine Göğceburun yine kaza!

Sesimiz Haber Merkezi

Silifke’nin kanayan yaralarından birisi olan Göğceburun virajında, Karayolların çeşitli uyarı levhalarına rağmen trafik kazaları dur durak bilmiyor.

Silifke-Antalya Karayolunun 4.km’sinde bulunan Göğceburun olarak bilinen bölgedeki keskin viraj, kazasız gün geçirmiyor. Karayolları tarafından çeşitli uyarı levhaları konmasına rağmen kazaların sürekli olarak meydana gelmesi kafalarda soru işaretini de beraberinde getiriyor?

Acaba Karayolları hatalı yol mu yaptı?

Yolu yapan müteahhit firma virajı daha çok keskin hali mi getirdi?

Karayolları uyarı levhalarını ilaveler mi yapmalı? Gibi soruların da akla geldiği bölgede kazaların önlenmesi için neler yapılması gerektiği acilen masaya yatırılması gerekirken, hiçbir yetkilinin bu konuda elini taşın altına koymaması da düşündürücü olarak algılanıyor.

Kazaların olduğu bölgede ikamet eden vatandaşlar, “Gece gündüz demeden gürültü ile yerimizde fırlıyoruz. Bu konuda yetkililerin mutlaka önlem alması gerekiyor. Viraja hızlı giren sürücüler genel olarak kaza yapanlar. Bunu görüyoruz ancak yolu bilmeyenler kaza yapınca kazaların ciddiyeti oldukça fazla oluyor. Ölümle sonuçlanan kazalara da şahit oluyoruz. Acilen bu bölgede önlem alınmalı, alınmadığı takdirde yetkililer bu konuda büyük vebal altında kalmaya devam edeceklerdir.”