Taşucu-Kum Mahallesi yolu trafiğe açılıyor

Sesimiz Haber Merkezi

Seka kapanmadan önce Taşucu ile Kum Mahallesi arasında açılan ve beton yol, bir ayı geçgin zamandır kapalıydı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Silifke Koordinasyon Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi ve yarın yolun ilk bölümü trafiğe açılacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi bu yolla ilgili olarak bir proje hazırladı ve yolun yağmur drenajı, yaya ve bisiklet yolu dahil, çift yol olarak yapılmasını kararlaştırdı. Bu karar doğrultusunda yapılan çalışmalarda sonuca ulaşıldı ve bugün (14 Temmuz Cuma) itibari ile yolda asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Konu ile ilgili olarak gazetemize bilgi veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Atila Erden, “Bir plan dahilinde tadilata aldığımız; yaya ve bisiklet yolu ile birlikte 35 genişlikte olacak yol, çift yönlü olarak trafiğe açacağız. Şu anda 7.5 metre olan bir bölümünün bugün asfaltlaması tamamlanarak, yarın trafiğe açacağız. Diğer bölümünde de çalışmalarımızı sürdürecek ve Pazartesi günü çiftli yönlü olarak Taşucu-Kum Mahallesi yolunu trafiğe açmış olacağız” diyerek, yarın itibari ile yolun trafiğe açılacağı müjdesini verdi.