Silifke Belediyesi, asfalt çalışmalarını hızlandırdı

Sesimiz Haber Merkezi

Havaların ısınmasına paralel olarak Silifke Belediyesi asfaltlama çalışmalarını hızlandırdı.

Araç parkını güçlendiren Silifke Belediyesi, bünyesinde kurduğu asfalt şantiyesinin yanında bu çalışmalarda kullanılacak araç parkı ile çalışmalarına hız verdi.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, tüm mahallelerde asfaltlama çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade ederek, “Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Asfaltlama Ekipleri tarafından mahallelerde asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor.

Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımız ve muhtarlarımızın en büyük isteği olan yeni yolların açılması, zamanla bozulan yolların bakım-onarımının yanı sıra asfaltlama ve parke taşı döşeme çalışmalarımıza büyük önem veriyoruz.

Belediye bünyesinde kurduğumuz asfalt üretim tesisi sayesinde ve satın alarak araç parkımıza dahil ettiğimiz yeni araçlarla asfalt üretimine devam ediyoruz. Bir program dahilinde de ürettiğimiz asfaltla tüm mahallerimizin yollarını asfaltlıyoruz. Bu çalışmalarımızın yanı sıra halkımızı ve kentimizi de modern projelerle buluşturmaya devam ediyoruz. Şehrimize yapacağımız yeni yatırım ve hizmetlerle çok daha modern bir şehir haline gelecektir” dedi.