UÇAR'DAN YENİ YIL MESAJI

Sesimiz Haber Merkezi

CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar mesajında şu görüşlere yer verdi:

“İyi ve kötü günleriyle 2022 yılını geride bırakıyoruz. Her gün yeni umutlarla, yeni heyecanlarla 2023 yılına girmekteyiz. Her yeni yıl; coşkunun, mutluluğun daha bir anlamlandığı hayata umutların daha çok arttığı, yepyeni beklentilerin doğduğu, tatlı heyecanların yaşandığı günlerdir. Tabii ki öncelikle ülkemiz ve tüm dünyada barışın, sevginin ve hoşgörünün egemen olması, insanlarımızın refah içinde yaşamasıdır.

Her yıl olduğu gibi 2023’de de en büyük güvencemiz, milletimizin sağduyulu olarak birliğe, beraber yaşamaya ve kardeşliğe olan tartışılmaz inancıdır. Bu inancın önüne set çekecek, bu inancı sulandıracak ve coşkuyla vatandaşlarımızla filizlendirdiğimiz, umutlarımızla bütün gelişmelerin, bütün girişimlerin ve bütün hesapların karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz.

Gençlerin işsiz olmadığı, işçinin alın terinin karşılandığı, emeklinin refah ve huzur içinde yaşadığı, çocuklarımızın çağdaş ve evrensel eğitimle büyüdüğü, şehit haberleriyle yüreğimizin yanmadığı, anaların ağlamadığı, umutla baktığımız yeni bir yıl yaşamayı diliyoruz.

Yeni yılımızın milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa önce sağlık, sevgi, barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, bütün yurttaşlarımızın da yeni yılını sevgiyle kutluyorum.”