ERSİN ÇİMEN SİLİFKELİLERLE BULUŞUYOR

Sesimiz Haber Merkezi

Türk Halk Müziği Sanatçısı Ersin Çimen, Silifke ve Taşucu halkıyla buluşuyor. 13 Temmuz Cumartesi akşamı Taşucu Amfora Müzesinde türkü ziyafeti çekecek olan Çimen’e; Burcu Avcı da solo türkülerle eşlik edecek.

Ersin Çimen bir dönem Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılarak, jüri üyelerini ve müzik severleri kendisine hayran bırakmıştı. Ayaklı ansiklopedi olarak akıllara kazınan Çimen, Cumartesi günü Amphora Müzesinde müzik severlerle buluşacak.

“Dağlardan Denizlere Türkülerimiz” temasıyla çeşitli yörelerimizden sevilen eserlerin okunacağı ücretsiz konser saat 20:30’da başlayacak.

KAYSERİ’DEN GELİYORLAR

Etkinlik hakkında bilgi veren Taşucu Eğitim Ve Doğal Hayatı Koruma Vakfı Başkanı Mustafa Eyce “Kayserili sanatçılarımız yöremizde ilk konserlerini verecekler. Bu anlamlı konsere müzemizin ev sahipliği yapması bizi gururlandırıyor.

Ersin Bey ve Burcu Hanım konserleri esnasında Silifke yöremizin bazı türkülerini de çalıp söyleyecekler. Cumartesi akşamı yapılacak konserimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi. 

Eyce, tatil dönemi olmasına ve aşırı sıcaklara rağmen kültürel, sanatsal etkinliklerini sürdüreceklerini sözlerine ekledi.