CHP’de Arslan ve yönetimi göreve başladı

Sesimiz Haber Merkezi

18 Eylül Çarşamba günü mazbatalarını Silifke İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından alarak göreve başlayan Gökhan Arslan ve Yönetim Kurulu üyeleri, önümüzdeki günlerde görev dağılımı da gerçekleştirecek.

CHP’nin çiçeği burnundaki İlçe Başkanı Gökhan Arslan, mazbatalarını aldıklarını belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi Silifke İlçe Başkanlığı Yönetimi olarak mazbatamızı Silifke İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından teslim aldık. Partimize, Silifke’mize ve bizlere hayırlı olsun” dedi.

Mazbatayı mızı aldıktan sonra Silifke İlçe Başkanlığına geçerek, devir töreni ile görevi alan Arslan ve yönetim Kurulu üyelerine, devir teslimi, Silifke İlçe Başkanlığına Kayyum olarak atanan Süha Özen gerçekleştirdi.

CHP İlçe Başkanı Arslan, kısa süreçte geçici kurul başkanlığını yürüten Süha Özen ve yönetime teşekkür etti.

Önlerinin açık ve aydınlık olduğunu dile getiren Arslan, “Yeni hedeflerimiz var. Bu aydınlık hedeflerimize tüm partililerimizle ve Silifkeli hemşerilerimizle beraber yürümek istiyoruz. CHP içerisinde birlik, beraberlik ve dirliği sağlayacak, emin adımlarla hedefimize ulaşacağız.

Yönetim Kurulunda görev alan arkadaşlarımızla, partimizin Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte planlı ve programlı çalışmalara imza atacak ve partimizin ilkeleri doğrultusunda tüm hemşerilerimize kucaklayacağız.

Yeni yönetimin, partimize ve Silifke’mize hayırlı olmasını temenni ediyor, kongre sürecinde emek harcayan başta delegasyonumuz olmak üzere yetkili organlarımıza ve emektarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.