CHP ESKİ İLÇE BAŞKANINI YUHALATMAK!..

Sesimiz Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin her kademesinde hiçbir talepte bulunmadan çalışan, zor durumda partisinin ilçe başkanlığı görevini de üstlenmekten çekinmeyen Hatice Tol’a; danışma meclisi toplantısında yapılan çirkin hareketlerin CHP’nin özüne yakışmadığını dile getiren CHP’de yıllardır emek veren partililer, bu yapılanı saygısızlık olarak nitelediler.

Danışma Meclisi toplantısında, konuşma yapan ve eleştirilerde bulunan Hatice Tol’u konuşmasının ardından Silifke Belediye hizmet binasının açılış törenine gitmekle suçlayan CHP İlçe Başkanının bu konuşmasının ardından Hatice Tol’un yuhalanması ve protesto edilmesi; sadece Hatice Tol’a değil, Çağdaş Yaşam Derneğine de yapılan bir hareket olarak algılandı.

Çağdaş Yaşam Derneği Başkanlığını uzun yıllardır başarı ile sürdüren Hatice Tol’un, bir sivil toplum kuruluşu başkanı olarak bir açılışa davet edilmesi ve orada bulunması gayet doğal olmasına rağmen, davete icabet etmesinin eleştirilmesinin anormal olduğunu dile getiren partili vatandaşlar, “Hatice Tol gibi bir değerimize yapılan bu saygısızlık asla tasvip edilemez. Bunun karşılığı mutlaka olacaktır. Bir ilçe başkanının, bu partiye yıllarca emek veren bir insana karşı, herkesin şaşkın bakışları arasında yuhalatması, Hatice Tol gibi bir değere değil, eleştiriye karşı anti demokratik uygulama gerçekleştirmeye çalışanları bulacaktır. Bu konuda danışma meclisinde söz alan konuşmacılar, bu konuya dikkat çekmişler ve gerekli uyarıyı yapmışlardır” diyerek, yapılan çağdışı hareketi kınadılar.