Çelik, “Halkımız sandığı bekliyor!”

Silifke/Sesimiz
İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik, Mersin gezisi kapsamında Silifke’de de bir takım geziler gerçekleştirirken, yerel basını da ziyaret ederek, halkın sorunlarını aktardı ve insanların, iktidara ders vermek için seçimleri beklediğine vurgu yaptı.
İYİ Parti İlçe Başkanı Medine Gürbüz İslim ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Behiç Çelik, gazetemiz sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Sadık Civelek ile sohbet ederek, ülkenin durumu hakkında bilgi verdi.
BURAYA KADAR
Ekonomiden dış politikaya, sağlıktan eğitime kadar çok kötü bir yönetimin gerçekleştiğini belirten Çelik, “İnsanlarımız bu kötü yönetimi hak etmiyor. Sosyal adalet, adalet, sosyal yaşam kalmamış ülkemizde. Diktatörce yönetilen bir ülke durumundayız. Cumhurbaşkanının iki dudağı arasında ülkemizin geleceği...
Sağlıktan eğitime, dış politikadan iç yönetime, ekonomiden yatırımlara, özelleştirme ile yapılan büyük yanlışlara bakıldığında ülkemizin köktü yönetimini görmemiz mümkün.
Gezilerimizde de halkımızın ilk söylediği ekonomi ve adalet sisteminin bozulduğu oluyor. Halkımız sağduyulu ancak ülkemizi yönetenleri bu konuda halkımız gibi düşünmediği gerçek. Bu nedenle halkımız, ilk genel seçimlerde iktidara dersini verecek ve buraya kadar diyecektir.
AKŞENER SEVGİSİ İKTİDAR YAPACAK
Halkımız genel başkanımız Meral Akşener hanıma karşı büyük bir sevgi ve sempati besliyor. Bu sevginin karşılığını da ilk genel seçimlerde iktidara taşıyarak vereceklerine inanıyorum. Sayın Akşener’e karşı büyük bir güven var. Ve bu güven her geçen gün artarak devam ediyor. Ülkemizin geleceği, halkımızın birlik ve dirliği için Genel Başkanımız Sayın Akşener iktidara gelecektir. Halkımızda bu sevgi oldukça İYİ parti ilk seçimlerde iktidar olacaktır” diyerek, karakterli siyaset yapan Akşener için övgü dolu sözler söyledi.