BÜYÜKŞEHİR YENİ SANAYİNİN ALT YAPISINI TAMAMLADI

Sesimiz Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından organize edilen program doğrultusunda, yeni işyerlerinin tüm alt yapıları tamamlandı.

Silifke Koordinasyon Müdürlüğünün sıkı bir çalışma sonucunda tamamladığı yeni işyerlerinde, işyeri yeni işyerlerine geçerken, yapılan hizmetten memnun olan sanayi esnafı da Büyükşehir Belediyesine, Silifke Koordinasyon Müdürlüğü ve ekiplerine teşekkür ettiler.

Konu ile ilgili bilgi veren CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, öncelikle önemli bir eksikliği ortadan kaldıran Silifke Zeyneli Hacı Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ahmet Turgut ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, “Olumsuz ekonomik koşullarda küçük imkanlarla önemli hizmeti ortaya koyan kooperatif başkan ve yönetimini kutluyorum.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e; sanayinin alt yapısı ile ilgili olarak, ‘Nasıl yardımcı olabiliriz’ sorusuna hiç tereddütsüz hemen cevabını verdi ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığına gerekli talimatları verdi. Hemen ardından önce MESKİ Silifke Şube Müdürlüğü, kanalizasyon, yağmur ve içme suyu hatlarını döşedi Silifke Koordinasyon Müdürlüğümüz de 40 bin m2 asfalt dökerek, işyerlerinin faal olarak çalışır duruma gelmesini sağladı.

Burada başta belediye başkanımız Vahap Seçer olmak üzere tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyor, sanayi sitesinin de hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Öte yandan Silifke Zeyneli Hacı Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ahmet Turgut, yapılan hizmetlerden ötürü mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e, emeği geçenler ile hizmetlerin akıcı bir şekilde gerçekleşmesine vesile olan CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar’a teşekkür etti.