Altunok, “Yeni yıl, ümitlerin filizlendiği andır”

Silifke/Sesimiz

Altunok mesajında, "Geride bıraktığımız 2020 yılında yaşanılan pandemi sürecine rağmen kentimizi daha iyi noktalara taşıyacak birçok alanda güzel hizmetler ve çalışmalar yapıldı. Belediyemizin şefkatli elini ve imkânlarını, kentimizin tüm sathına ulaştırma konusunda yoğun mesai harcandı. Başta proje ve hizmetlerimiz olmak üzere, vatandaşlarımızın ekonomik ve sosyal yaşamları, sağlık, eğitim, ulaşım, tarım ve sosyal hizmetler gibi daha birçok alanda önemli mesafeler kat edildi.

İnanıyorum ki, bu yeni yılda da var gücümüzle çalışıp, içerisinde yaşadığımız bu güzel kenti daha yaşanılır daha modern hale getireceğiz. Proje ve hizmetlerimizle Silifke’mizi daha aydınlık yarınlara taşıyacağız.

Değerli Hemşerilerim;

Yeni bir yıl bizlere geçmişin muhasebesini yaparak, elde ettiğimiz birikim ve tecrübeyle şehrimizin kalkınması ve gelişmesi, halkımızın birliği, beraberliği ve huzuru için yapılacak çalışmaları yeniden gözden geçirerek, geleceğe ilişkin yeni planlar yapma konusunda fırsat veriyor.

İçerisinde bulunduğumuz bu zorlu süreci atlatma yolunda; Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarına uyarak hem kendimizin hem de sevdiklerimizin sağlığını koruyalım.

Bu vesileyle yeni yılın başta ülkemiz ve milletimiz olmak üzere tüm dünyaya; sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi.