Ak Parti’de oy kullanma oranı yüzde 94

Sesimiz Haber Merkezi

16 Ekim Çarşamba (bugün) İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alan Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Emir Kurt ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Cesim Çağıl’ın imzaladığı mazbatayı, İlçe seçim kurulu yetkilisinden aldılar.

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen ve genel başkan yardımcısı düzeyinde bir katılım olan Ak Parti Silifke İlçe kongresine; Ak Partililerin yanı sıra Cumhur İttifakı üyesi Parti Başkan ve Yöneticileri ile diğer parti yetkililerinden katılım gerçekleşmişti.

400’ü seçilmiş, 30’u ise tabi olan toplam 430 delegesi bulunan Ak parti İlçe teşkilatının 430 delegesinden 403’ü kongreye katılarak oy kullandı.

Hiçbir geçersiz oyun bulunmadığı seçimler sonunda Mehmet Emin kurt yeniden İlçe Başkanı olurken, 30 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeliklerine ise; Süleyman Uğur, Okay Doludeniz, Duran Başar, Mustafa Çınar, Sıddık Şen, Ümit Sapmaz, Kadir Usca, Fatih Erdem, Mehmet Kaan Akça, Mehmet Özer, Hedıye Turgut, Ali Arslan Güvenç, Hidayet Eren, Mehtap Uysal, Bayram Ali Bulut, Kemal Berat Güdül, Hazel Büşra Şahin, Hatice Gökçen Serin, Baransel Yaşar, Halil Yılmaz, Nail Aydın, Durhasan Akarca, Erdoğan Metin, Ali Buğra Yalçıntaş, Selim Ergün, Teslime Göksu, Ayşe Nihal Güven, Rıtvan Alçın ve Salim Gökçe isimlerinden oluştu.

Gazetemize kısa bir açıklama yapan Ak Parti Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, mazbatalarını aldıklarını ve yeni arkadaşlar ile birlikte daha verimli çalışmalar yapacaklarını belirterek, “Öncelikle kongremize katılarak bizleri yalnız bırakmayan genel başkan yardımcılarımıza, il başkan ve yöneticilerimize, milletvekillerimize, ilçe teşkilatlarımıza, Cumhur ittifakının değerli üyesi MHP’li kardeşlerimize, partimizin tüm kademelerinde görev alan arkadaşlarımıza ve katılım gösteren tüm partililerimize teşekkür ediyorum.

Silifke’de, daha verimli hizmetler yapacak ve Silifke’mizin sorunlarının çözümü konusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Kongremiz, Silifke’mize, partimize ve arkadaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.