AK PARTİ’DE KONGRE HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Sesimiz Haber Merkezi

Ak Parti İlçe Başkanlığı göreve geldiği günden bu yana parti içerisinden daha çok Ak Partinin Silifke’de yapacak olduğu hizmetlere eğilen ve bu konuda çalışmalar yapan Mehmet Emin Kurt, yeniden AK Parti Silifke İlçe Başkanlığı için aday.

Genç ve tecrübeli bir ekip ile yola çıkan ve Silifke’de ciddi hizmetlerin yapılmasını sağlayan Mehmet Emin Kurt ve ekibi, önümüzdeki süreçte Silifke’de hizmetlerin devam etmesi için çalışmalara kaldığı yerden devam edecek.

Gazetemizi ziyaret eden ve Ak Parti İlçe kongresine davet eden Mehmet Emin Kurt, henüz yönetim kurulu üyelerini belirlemediklerini, mevcut yönetimde değişikliklerin olmasının mümkün olacağını belirterek, “Uyumlu bir çalışma ortamı oluşturmak ve birlik, dirlik içinde Silifke için çalışmak istiyoruz. Bu nedenle akılcı, dinamik, güçlü, tecrübeli, yolumuza ışık tutacak bir yönetim oluşturacağız.”

Silifke için hiçbir fedakarlıktan kaçınmalarının söz konusu olmadığını da dile getiren Kurt, “Silifke’nin sorunlarının en aza inmesi, Silifke’nin her anlamda kalkınması ve gelişmesi için var gücümüzle çalışacağız. Bunun için varız” diyerek, Silifke halkını da gazetemiz aracılığı ile kongreye davet etti.